На Волині СБУ викрила на хабарах інспектора Держприкордонслужби (ФОТО)

Співробітники Служби безпеки України викрили у Волинській області на систематичних хабарах дільничного інспектора відділу прикордонної служби «Амбуків» Львівського прикордонного загону. Про це пише прес-центр СБУ.


Оперативники спецслужби з’ясували, що прикордонник налагодив протиправний механізм одержання грошей за незаконне переміщення сигарет через державний кордон до країни ЄС. Свої «послуги» зловмисник оцінював у розмірі тридцять п’ять американських доларів за незаконне переправлення одного коробу тютюнових виробів поза пунктами пропуску.



Правоохоронці затримали зловмисника на одній з вулиць Нововолинська, під час отримання трьохсот п’ятдесяти доларів США — чергової суми неправомірної вигоди. Раніше, співробітники СБУ задокументували факт отримання інспектором аналогічної суми хабара за переміщення десяти коробів сигарет.  


У межах кримінального провадження затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії. Заходи з викриття зловмисника проводились спільно зі слідчими поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури та за сприяння підрозділу внутрішньої безпеки Держприкордонслужби.   

varta1.com.ua: Новини

Коментарі