На Волині водій з 17 протоколами протаранив авто поліції

30_11_ДТП
30_11_ДТП

Сьогодні, по 13 годині, до поліції надійшло повідомлення про те, що в Ковель,на перехресті вулиць Варшавська та Шевченка, зіткнулися автомобіль «Audi А6» та поліцейське «Renault Duster». У ДТП постраждали обидва водії, транспортні засоби зазнали механічних ушкоджень. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Попередньо встановлено, що за кермом автомобіля «Audi A6» перебував 21-річний мешканець Ковеля. Виконуючи поворот ліворуч, він не надав перевагу в русі зустрічному поліцейському автомобілю «Renault Duster», за кермом якого перебував 44-річний командир легендарної  роти патрульної поліції особливого призначення «Світязь». Водії не були в стані алкогольного сп’яніння, після надання першої медичної допомоги не госпіталізувалися. Автомобілі зазнали механічних ушкоджень.



Відомо також, що 21-річний водій автомобіля «Audi A6» неодноразово попадав у поле зору поліції через порушення ним правил безпеки дорожнього руху. З цього приводу на нього до тепер було складено 17 адмінматеріалів.

Подію поліція належним чином зареєструвала та проводить перевірку.

 

varta1.com.ua: Новини