На вул. Зустрічній ЛМКП «Львівводоканал» ремонтує водопровідну та каналізаційну мережу

Як проінформували у ЛМКП «Львівводоканал», на вулиці Зустрічній завершилися роботи по заміні каналізаційних будинкових випусків, каналізаційних колодязів та підключенню ринв. Роботи виконувалися на замовлення Шевченківської районної адміністрації в межах проекту по реконструкції дорожнього полотна на вказаній вулиці. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Упродовж місяця ми ремонтували каналізаційні мережі, а з 20 червня приступаємо до заміни старого водопроводу на вулиці Зустрічній. Плануємо тут прокласти близько 250 погонних метрів поліетиленового водогону. Це забезпечить безперебійну та безаварійну подачу води споживачам», - зазначає головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Анатолій Шимоняк.

Водночас ремонтні роботи тривають на вулицях Чорновола – Окуневського, де ремонтні бригади ЛМКП «Львівводоканал» замінюють 260 метрів аварійної ділянки трубопроводу.

Невдовзі розпочнеться ремонт водопроводу на проспекті Червоної Калини, 106-110.

Загалом протягом січня-травня 2017 року ремонтні служби ЛМКП «Львівводоканал» замінили 2,8 км водопровідних мереж та 1,3 км каналізаційних колекторів.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі