На вулиці Миколайчука уже зробили ремонт на третину (фото)

img1199-a4bf0f79
img1199-a4bf0f79

На вулиці Миколайчука продовжуються ремонтні роботи і вже третину дороги заасфальтовано. За словами Ірини Маруняк, заступниці міського голови з питань житлово-комунального господарства, за сприятливих погодних умов роботи не припинятимуть. Про це інформують у пресслужбі львівської міської ради.

«На вул. Миколайчука маємо 1600 м дорожнього покриття. Вже заасфальтовано 600 м. Продовжуємо облаштовувати основу для подальшого асфальтування. Зараз працівники дійшли до повороту на Голосківський цвинтар. Наразі облаштовують піщане покриття, далі кластимуть щебеневе покриття, після чого асфальт», — розповіла Ірина Маруняк.

Нагадаємо, що в серпні 2019 року розпочалися роботи з ремонту вул. Миколайчука — від вул. Пилипа Орлика до в’їзду на Голосківський цвинтар. На цей рік на роботи було передбачено 10 млн грн: 7 млн грн з бюджету розвитку і 3 млн грн коштів Громадського бюджету, позаяк ремонт цієї вулиці є одним з великих проєктів переможців Громадського бюджету.



У рамках ремонтних робіт на вул. Миколайчука передбачена реконструкція усіх інженерних мереж, облаштування нового дорожнього покриття та прокладання тролейбусної лінії.



varta1.com.ua: Новини