На Закарпатті 11-річна дівчинка народила дитину від 46-річного вітчима

2021-12-21-134755
2021-12-21-134755

У Берегівському районі Закарпатської області 11-річна дівчинка народила дитину. Як пише «Варта1», з посиланням на «УНІАН», інформацію про це підтвердив завідувач акушерсько-гінекологічного відділення Берегівської лікарні імені Бертолона Ліннера Володимир Сагарда.

За словами лікаря, вона народила хлопчика. 11-річній породіллі провели кесарів розтин. У неї народився хлопчик вагою 2 кг 500 г та зростом 49 см.

«Попередньо ми планували скерувати неповнолітню породіллю до Ужгородського міського пологового будинку, де більша практика приймання пологів в особливих випадках. Однак пологи почалися раптово вночі, й було ухвалено рішення не ризикувати й не транспортувати породіллю до обласного центру, а терміново проводити операцію», — прокоментував Сагарда.

«Враховуючи малу вагу дитини й такий екстраординарний випадок, ухвалили рішення направити дитину в обласну дитячу лікарню в м. Мукачево», — додав заввідділу.

Малюк перебуває в лікарні під наглядом неонатологів.

Породіллю після пологів перевели до інфекційного відділення, оскільки у неї діагностували COVID-19. Ймовірніше за все, інфекція потрапила до неї через родичів, які відвідували молоду маму.

Як повідомлялося, історія про вагітність 11-річної дівчинки з Закарпаття отримала великий резонанс.

Дитина розповіла правду про інцидент та заявила, що спочатку вона вигадала історію про неповнолітнього хлопця, з яким вона нібито мала статеві відносини на сміттєзвалищі під Києвом.

Жахливі подробиці дівчинка розкрила в ефірі шоу «Стосується кожного» на телеканалі «Інтер».

У студії шоу з’явилася мама 11-річної дитини, жінка спочатку казала, що вона не одразу дізналася про вагітність доньки. Проте у неї є ще одна донька, яка вже народила у 15 років.

Три роки тому жінка разом з дітьми переїхала з Закарпаття до Херсонської області. Вона пішла від свого чоловіка та почала жити з новим обранцем. Саме там її донька завагітніла, після чого жінка повернулася на Закарпаття.

Спочатку дівчинка та її мати казали, що батьком дитини є неповнолітній хлопець. Проте в ефірі шоу 11-річна майбутня породілля зізналася, що вона вагітна від вітчима — 46-річного чоловіка на ім’я Олександр, який жив з її матір’ю.

https://www.youtube.com/watch?v=fnajsDXmSwA&t=1942s

varta1.com.ua: Новини