На Закарпатті 15-річний хлопець викрав з каси елітного магазину 2 тисячі доларів (ФОТО)

WhatsApp Image 2021-09-01 at 09.30.10 (1)
WhatsApp Image 2021-09-01 at 09.30.10 (1)

Ужгородські поліцейські розшукали 15-річного місцевого мешканця, який викрав з каси магазину 2 тисячі доларів. Слідчі вилучили у нього майже всі викрадені кошти: 1500 доларів США та 8800 гривень. З’ясувалося, що частину грошей хлопець встиг обміняти на гривні та потратити. 

Як інформує «Варта1», у Нацполіції Закарпатської області повідомили, що вчора, 31 серпня, близько обіду, до поліції Ужгорода зателефонувала працівниця одного з місцевих магазинів та повідомила, що з каси зникли гроші в сумі 2 тисячі доларів.

Поліцейські, які прибули на місце події, поспілкувалися з потерпілою, оглянули місце події та опрацювали відео з камер спостереження, які зафіксували момент крадіжки.

Маючи приблизний опис крадія, правоохоронці орієнтували на пошуки всі наряди в місті та районі. У результаті, вже за декілька годин, дільничні офіцери поліції розшукали фігуранта. Ним виявився 15-річний мешканець обласного центру. Слідчі вилучили у нього майже всі викрадені кошти: 1500 доларів США та 8800 гривень. З’ясувалося, що частину грошей хлопець встиг обміняти на гривні та потратити.

За фактом крадіжки слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Окрім цього з неповнолітнім фігурантом та його батьками працюють ювенальні поліцейські, вивчають умови проживання та причини, що спонукають дитину до таких вчинків.

Всі вилучені кошти найближчим часом поліцейські повернуть потерпілій. Слідство у справі триває.

varta1.com.ua: Новини