На Закарпатті четверо чоловіків хотіли перетнути кордон з підробленими документами

Чотири чоловіка з різних областей

Прямуючи в Румунію, на перевірку документів разом із паспортом 47-річний чоловік надав довідку для отримання пільг інвалідами, які не мають права на пенсію чи соціальну допомогу. Наданий документ виявився повністю сфальшованим.п

Згодом подібну «перевірку» під час спроби перетину українсько-румунського кордону, влаштував наряду з перевірки документів в пункті пропуску «Дякове» 49-річний житель Дніпра. Як підставу для виїзду за кордон під час воєнного стану, чоловік надав інспектору нотаріально завірену копію пенсійного посвідчення інваліда ІІ групи своєї дружини та копію довідки медико-соціальної експертної комісії. Надана довідка містила ознаки, що вказували на її повну підробку.

Ще один чоловік, здійснюючи оформлення осіб, які прямували на виїзд з України, інспектор прикордонного контролю виявив ознаки підробки в документах наданих жителем Кривого Рогу. 43-річний чоловік намагався виїхати за «липовими» тимчасовим посвідченням військовозобов’язаного та довідкою про проходження військово-лікарської комісії.

Читайте також: На Волині чоловік намагався дати прикордоннику хабар, аби виїхати закордон

Також виїхати в Румунію за підробленою довідкою про непридатність до військової служби намагався 40-річний житель Полтави. Для перетину кордону чоловік обрав пункт пропуску «Солотвино», де під час перевірки документів нехитрий задум спритника прикордонники викрили відразу.

varta1.com.ua: Новини

Юлія Зуб

Читайте також