На Закарпатті чоловік після сварки з дружиною зарізав дворічного сина (ФОТО)

Нелюду «світить» довічне…

На Закарпатті 30-річний чоловік підозрюється у вбивстві свого малолітнього сина.

Як повідомляє Нацполіція Закарпатської області, подія сталася 23 липня, на Тячівщині.

У вчиненні злочину обґрунтовано підозрюється батько дитини, який після скоєного намагався втекти, однак його затримали оперативники поліції.

30-річний фігурант, перебуваючи в будинку разом зі своїм сином, віком 1 рік 10 місяців, наніс дитині численні ножові поранення, що призвели до смерті.

Зараз поліцейські зібрали достатньо доказів та повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 ККУ, тобто умисне вбивство малолітньої дитини.

26 липня суд розглянув клопотання слідчого та задовільнив його у повному обсязі: на період розслідування зловмисник перебуватиме під вартою. Відповідно до санкції статті за скоєне йому загрожує довічне ув’язнення.

Як повідомляє Офіс Генерального прокурора України, ввечері 23 липня батько у стані алкогольного сп’яніння після сварки з дружиною, наніс кілька ударів кухонним ножем своєму синові. Хлопчику був 1 рік 10 місяців. Після скоєного чоловік вийшов з будинку та деякий час переховувався у лісі, де згодом його затримали правоохоронці.

Як повідомлялося, на Закарпатті батько вбив 1-річну дитину.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також