На Закарпатті чоловік спробував вчинити самогубство у ТЦК: відкрито кримінальне провадження (ФОТО)

Подробиці інциденту

У Закарпатській області чоловік здійснив спробу самогубства у ТЦК. Наразі у Хустському РТЦК та СП проводять службову перевірку. Чоловіка затримали 13 березня під час спроби «незаконно перетнути кордон». Прикордонники доставили цивільного у ТЦК, щоб уточнити військово-облікові дані. Там він зайшов до вбиральні, а згодом його знайшли зі слідами порізів на руках. Спробу самогубства зафіксували у міській лікарні. Про це Суспільному повідомили у пресслужбі Закарпатського територіального центру комплектування

За словами дівчини потерпілого, працівники Держприкордонслужби затримали Євгена у готелі, а звідти повезли до пункту пропуску «Вилок», що на кордоні з Угорщиною. Там його нібито почали звинувачувати в намаганні перетнути кордон, а також забрали телефон, документи й гроші. Скористатися телефоном затриманому можна було б лише після підписання документа про незаконну спробу перетину кордону. Зі слів дівчини, згодом Євгена доправили до Хустського ТЦК, де його жорстоко побили.

“Від безвиході людину довели до спроби самогубства. Лише після цього його відвезли до лікарні. Я змогла забрати хлопця та транспортувати у безпечне місце“, — додала вона.

Читайте також: в Україні спростували фейк про мобілізацію бездітних жінок

Після цього, за заявою дівчини потерпілого, поліція Закарпатської області відкрила кримінальне провадження через доведення людини до самогубства. У самому ж ТЦК заявили, що розпочали службову перевірку.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також