На Закарпатті діти під час сплаву на надувних човнах не впоралися з керуванням та впали у річку (ФОТО)

Врятовано трьох неповнолітніх, а також надано допомогу двом дорослим

24 червня о 13:25 до ДСНС Закарпаття повідомили про те, що група відпочивальників під час сплаву на надувних човнах по р. Уж в селі Кам'яниця, через стрімку течію не впоралися з керуванням та впали у річку. 

Як повідомили у ГУ ДСНС у Закарпатській області, в результаті рятувальних робіт врятовано трьох неповнолітніх (двоє 2006 року народження та одна дівчинка 2016 років народження). А також надано допомогу двом дорослим. Стан здоров’я врятованих задовільний, госпіталізації не потребували.

«Екстремальний відпочинок, що ледь не закінчився трагедією. Надзвичайна подія трапилася в Кам’яниці Ужгородського району. Група дітей, що відпочивали в місцевому таборі, у супроводі дорослих сплавлялись річкою Уж. В якийсь момент, стрімка течія гірської річки почала перевертати плавзасоби та затягувати потерпілих під воду. На щастя, відпочивальники були в рятувальних жилетах, що дало змогу більшості самостійно вибратися на берег. 7-річного хлопчика витягли з води за допомогою рятувальної мотузки, а двох дівчат 7-ми та 18-ти років врятували човном. Також місцеві рятувальники допомогли вибратися на берег 65-річному чоловіку, що кинувся на допомогу дітям. Далі дітьми опікувались працівники екстреної медичної допомоги», інформує ДСНС.

Читайте також: на Львівщині в озері втопився чоловік.

Також, за інформацією ДСНС, 24 червня  о 17:40 до ДСНС Закарпаття повідомили про ймовірне утоплення громадянина, 2009 року народження у селі Теребля Тячівського району на базі відпочинку у штучній водоймі. О 19:30 тіло вилучено з води та передано працівникам поліції.

varta1.com.ua: Новини

Наталя Андрійчук