На Закарпатті дикий лісовий кіт напав та покусав жінку (ФОТО)

Матір з донькою поїхали в ліс збирати гриби, але натрапили на дикого кота

На Закарпатті дикий лісовий кіт напав та покусав жінку, завдавши серйозні ушкодження потерпілій. Подія трапилася біля лісу між селами Лікіцари та Турички, що на Перечинщині. Про це повідомляє Українське товариство мисливців і рибалок.

Після того як жінки вийшли з авто та попрямували в ліс, одна з них помітила велику кішку, схожу на домашню. Проте вже за мить тварина агресивно накинулася на жінку, вчепилася зубами в руку, почала кусати та рвати шкіру. Дочка почула крики та побігла на допомогу, намагаючись відірвати тварину. Незважаючи на всі зусилля, кіт не відпускав, поки його не вдарили по голові. Тоді він відпустив жертву і втік, але потрапив під колеса автомобіля.

“Я прибігла на страшні крики мами та побачила, як вона лежить на землі, а кіт вчепившись не відпускає, агресивно себе веде, що я тільки не робила і щелепу відкривала і за ноги його тягла, він був на стільки сильним, що ми не могли з ним справитись. Коли почала бити його по голові, він відпустив її та втік нам під автомобіль. Потім, втікаючи, потрапив під колеса проїжджаючої машини”, – розповіла жінка.

Вони зрозуміли, що потрібно відвезти кота на експертизу для перевірки на сказ та показати постраждалу лікарю. Медики обробили рани, провели вакцинацію та сказали чекати результатів експертизи.

Раніше повідомляли, пішов у ліс і зник: чоловіка, якого розшукували на Львіщині, знайшли мертвим

Місцевих жителів закликають бути обережними під час збору грибів у лісі.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

БК
бобер курва

він схожий на звичайного кота

Читайте також
Тікав з Волинської області у Рівне: водій "під кайфом" заявив у поліцію, що за ним женуться патрульні (ВІДЕО)

Тікав з Волинської області у Рівне: водій "під кайфом" заявив у поліцію, що за ним женуться патрульні (ВІДЕО)

Водій їхав зі швидкістю понад 150 км/год і паралельно він встиг зателефонувати на 102 і повідомити, з якою швидкістю він рухається і що його переслідують поліцейські