На Закарпатті під час бійки вбили 19-річного хлопця (ФОТО)

PM922image001
PM922image001

У селі Горонда Мукачівського району між юнаками з села Жнятино та місцевими хлопцями виник конфлікт. В результаті 22-річний хлопець  смертельно травмував 19 літнього мешканця села Горонда. 


Про це повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.



Підозрюваного поліцейські затримали і взяли під варту. Розслідування у справі триває.


Як з’ясували працівники управління карного розшуку ГУНП в Закарпатській області спільно з мукачівськими колегами, напередодні між хлопцями сіл Жнятино та Горонда трапився конфлікт. Учора, 10 січня, четверо юнаків віком від 19 до 27 років вирішили продовжити з’ясування стосунків.


Під час розслідування поліцейські встановили, що під час бійки 22-річний мешканець села Жнятино наніс смертельний удар дерев’яною биткою по голові 19-річному хлопцю із сусіднього села. Його односельця із травмами також було госпіталізовано до травматологічного відділення Мукачівської лікарні, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.



Поліція затримала усіх чотирьох учасників бійки. 22-річного, який смертельно травмував мешканця Мукачівщини, затримано в порядку статті 208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання Мукачівського відділу поліції.


За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.


Слідство у справі триває. 

varta1.com.ua: Новини