На Закарпатті працівника ТЦК вдарили пляшкою по голові: військовослужбовця госпіталізували

Інцидент трапився біля Мукачівського РТЦК та СП

У мережі поширюють відео жорсткого затримання чоловіка людьми у військовій формі поблизу Мукачівського ТЦК на Закарпатті. Закарпатський обласний ТЦК прокоментував відео.

У четвер, 12 вересня, 38-річний місцевий мешканець на вході у приміщення Мукачівського РТЦК та СП вдарив пляшкою по голові військовослужбовця. Співробітниками Мукачівського ТЦК та СП було затримано особу до приїзду поліції. Працівника центру комплектування госпіталізували. Поліція відкрила кримінальну справу.

Відео затримання чоловіка оприлюднив у Facebook журналіст Віталій Глагола. На кадрах видно, як люди у військовій формі повалили на землю невідомого, застосували газовий балончик і силою помістили чоловіка до мікроавтобуса.

У Закарпатському ОТЦК та СП розповіли, що в такий спосіб військовослужбовці Мукачівського центру комплектування затримували нападника, який вдарив пляшкою по голові їхнього колегу.

«Близько 15:30 агресивно настроєний громадянин, якого видно на відео, підійшов до вхідних дверей Мукачівського РТЦК та СП та постукав у них. Перебуваючи у добовому наряді військовослужбовець відкрив двері. У цей же час, візитер зненацька вдарив військовослужбовця скляною пляшкою по голові і намагався втекти. Група військовослужбовців зі складу добового наряду Мукачівського РТЦК та СП миттєво відреагували на цей акт агресії та затримали нападника, застосувавши силу, аби кривдник не втік до прибуття поліції», – зазначили в ОТЦК.

Раніше повідомляли: в Івано-Франківську заарештували чоловіка, який зупинив бус ТЦК, аби його син зміг втекти

Нападника передали поліції. Травмованого працівника Мукачівського РТЦК госпіталізовано. За фактом нападу на військовослужбовця в Закарпатському ОТЦК розпочали службове розслідування.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також