На Закарпатті прикордонники затримали групу чоловіків, які намагалися перетнути кордон (ФОТО)

Їх затримали

Протягом минулої доби та сьогодні зранку на Закарпатті затримали 15 чоловіків за підозрою у незаконному перетині кордону.

Про це 16 липня повідомила у Facebook Держприкордонслужба.

Згідно з повідомленням, прикордонники Мукачівського загону припинили шість спроб порушення державного кордону, у результаті чого було затримано 15 чоловіків призовного віку. 

Найбільшу групу осіб затримали прикордонники відділу «Косино» у результаті реалізації інформації, наданої співробітниками оперативно-розшукового відділу загону. Сьогодні близько четвертої години ранку 9 чоловіків прибули у прикордоння з метою подальшого незаконного перетину кордону з Угорщиною. Усі вони виявилися жителями Закарпаття.

Інші решта чоловіків мали намір поза пунктами пропуску потрапити до Румунії. На заваді їм стали прикордонні наряди від відділів «Ділове» та «Тячів», у результаті чого були затримані ще двоє закарпатців, троє жителів Хмельниччини та один житель Харківщини.

На усіх затриманих складено протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Читайте також: керівник ІТ-компанії спробував перетнути кордон на Львівщині з підробленими документами

Справи стосовно чоловіків скерували до суду.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також