На Закарпатті судили матір 10-річного хлопця, який здійснив сексуальне насилля над другом

Хлопчик змушував іншу малолітню дитину його задовільняти

ФОТО: ілюстративне

На Закарпатті судили матір 10-річного хлопчика, який змушував іншого хлопчика сексуально його задовольняти. Жінку визнали винною у неналежному виконанні батьківських обов’язків і призначили їй покарання у вигляді 1700 грн штрафу. Про це пише zaxid.net.

У постанові суду вказано, що випадок трапився 9 серпня на території одного з дворів. Двоє малолітніх дітей перебували без нагляду батьків у автомобілі ВАЗ-2107. 10-річний хлопчик оголив свій статевий орган, підніс його до обличчя іншого хлопчика та змушував його задовольняти. У матеріалах справи не вказано вік другого хлопчика, лише зазначено, що він є малолітнім, тобто йому не виповнилось 14 років.

Про інцидент дізналися дорослі, які звернулись у поліцію. На матір 10-річного хлопчика склали протокол про неналежне виконання батьківських обов’язків, бо жінка «не забезпечувала догляд та виховання свого сина».

Читайте також: суд на Львівщині покарав жінку за те, що її дитина втекла з дому.

На розгляд справи у суді жінка не прийшла, але подала заяву, у якій визнала свою провину. Раніше жінка не притягалась до адмінвідповідальності. Справу розглянув суд, який оштрафував її на 1700 грн. На постанову ще може бути подана апеляція.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк