На Закарпатті у чоловіка вкрали автомобіль з заправки, поки той розраховувався (фото)

зображення_viber_2020-08-17_10-05-58
зображення_viber_2020-08-17_10-05-58

Близько 4:30 години ночі, минулої доби, на Закарпатті сталося викрадення автівки прямо з АЗС. Про це розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області.


Так, до Дубівського відділення поліції надійшло повідомлення про викрадення автомобіля марки «Volkswagen Gоlf» в селі Нересниця.


Як встановили поліцейські, власник авто, мешканець Нересниці, заїхав вночі на місцеву АЗС, залишив ненадовго свій автомобіль із заведеним двигуном і пішов розрахуватись за придбане пальне.


У цей час у машину сів невідомий чоловік і поїхав.



Упродовж години, машину та ймовірного викрадача було розшукано в сусідньому селі Терново.


Як встановили правоохоронці, чужий автомобіль викрав з АЗС 23-річний мешканець селища Тересва, Тячівського району. На момент скоєння злочину молодий чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, під час медосвідування в нього виявили 1,83 проміле алкоголю.


За цим фактом слідчі Дубівського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). На даний час готується повідомлення про підозру фігурантові справи. Триває досудове розслідування.

varta1.com.ua: Новини