На Закарпатті у приміщенні селищної ради сталася стрілянина

Озброєний чоловік хотів отримати документи для виїзду за кордон...

Фото ілюстративне: Getty Images

На Закарпатті у селищі Великий Березний між двома чоловіками стався конфлікт, який переріс у стрілянину, повідомив журналіст Віталій Глагола.

Також інформацію про це «Суспільному» підтвердила речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

За інформацією Віталія Глаголи, сутичка відбулась між місцевим жителем та заступником голови Великоберезнянської громади Владиславом Пильником.

«У ході суперечки між чоловіками розпочалась бійка. Місцевий житель витягнув пістолет, але вистрелити в чиновника не зміг і вистрелив собі у ногу», — йдеться в повідомленні.

За словами Ганни Дан, на місці події працюють правоохоронці.

Голова Великоберезнянської селищної ради Богдан Кирлик розповів: «Чоловік прийшов до селищної ради та почав погрожувати моєму заступнику Владиславу Пильнику. Я сам це бачив, там були й інші люди. Чоловік хотів отримати підтвердження догляду за недієздатною особою для виїзду за кордон. Такі речі вирішуються на виконавчому комітеті. Такі заключення селищна рада не видає».

Читайте також: на Сихові двоє чоловіків побили і пограбували перехожого.

Заступник голови Великоберезнянської громади Владислав Пильник сказав, що поки не готовий коментувати ситуацію.

«Сьогодні у Великому Березному стався конфлікт між заступником голови Великоберезнянської ОТГ Владиславом Пильником та місцевим мешканцем Іваном Керецманом. Конфлікт переріс у сварку, в ході якої Іван Керецман хотів вистрелити з пістолету у Пильника, однак попав собі в ногу. Ця версія наразі не підтверджена.

Пильник колишній функціонер ОПЗЖ, а Керецман учасник бойових дій, але конфлікт стався не з політичних мотивів. Попередньо відомо, що Керецман вимагав у місцевої влади довідку по догляду за інвалідом для можливості виїхати закордон, але йому відмовили», пише «Закарпатська народна газета».

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий