На Закарпатті, у власному будинку, згорів літній чоловік (фото)

IMG-0ada54edd7eb4044a2cfd82c6125ff67-V
IMG-0ada54edd7eb4044a2cfd82c6125ff67-V

У вівторок, 11 лютого, у селі Чорна Тиса, Рахівського району, що на Закарпатті, у пожежі трагічно загинув літній чоловік.

Як повідомили в управлінні ДСНС України у Закарпатській області, 11 лютого, о 06:48 год., до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, розташованому на вул. І. Франка, у с. Чорна Тиса, Рахівського р-ну.

Зазначається, що в одноповерховій дерев’яній оселі самотньо жив літній власник обійстя. Загоряння зауважили сусіди й розбудили доньку господаря, яка мешкає поруч. Проте, вони не змогли дістатися до її батька, оскільки вся будівля була вже охоплена вогнем.

На місце події прибули відділення 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахів і державний пожежно-рятувальний пост смт Ясіня. О 07:44 год. вогнеборці локалізували пожежу та о 08:34 год. повністю її ліквідували.

Тоді рятувальники виявили тіло 82-річного господаря. Судячи з розташування загиблого, він прокинувся і намагався знайти вихід із задимленого приміщення, але, вочевидь, отруївся чадним газом і втратив свідомість.

Внаслідок пожежі, вогнем знищено житловий будинок і речі домашнього вжитку на площі 25 кв. м. Причину виникнення загоряння та суму збитків з’ясовують правоохоронці.

varta1.com.ua: Новини