На Закарпатті вантажівка з військовими номерами прорвала українсько-угорський кордон: що відомо (ФОТО)

Затримано 32 особи

На Закарпатті автомобіль ГАЗ-66 з чорними військовими номерами прорвав українсько-угорський кордон. Згодом стало відомо, що в Угорщині було затримано 32 особи. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола.

Він вказав на те, що в неділю, 9 червня, на Закарпатті трапився інцидент – ГАЗ-66 з чорними військовими номерами прорвав кордон. Українські прикордонники виявили на дорозі сліди від транспортного засобу на контрольно-слідовій смузі, що свідчило про перетин державного кордону в районі 225-го прикордонного знаку. Зауважується, що інцидент стався на ділянці «Косино» та «Велика Бийгань».

«На місце події було направлено патруль для пошуку порушників. Відеокамери зафіксували, що вантажівка ГАЗ-66 з чорними військовими номерами »4736 А1« рухалась з польової дороги через поле в напрямку кордону», – йдеться у повідомленні.

Після перевірки стало зрозуміло, що цей транспортний засіб не стоїть на обліку військових частин і виявився не військовим – авто вдалося знайти на угорському боці після того, як всі пасажири його залишили.

Раніше повідомляли: прикордонники затримали громадян Молдови, які мали переправити за кордон 19-річного українця (ВІДЕО)

Проте пізніше поліція Угорщини повідомила про затримання 32 людей – затримати всіх вдалося на околиці села Барабаш.

«Подробиці з угорського боку та подальша доля затриманих наразі уточнюються», – додає Глагола.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі