На Закарпатті затримали киянина, який підтримував російську агресію і передавав інформацію ворогу

Чоловік підтримував окупанта

Державне бюро розслідувань на Закарпатті затримало мешканця Києва, який співпрацював ворогом та передавав важливу інформацію росіянам. Після перевірки на поліграфі чоловіка передали працівникам СБУ. Про це повідомила пресслужба ДБР.

У четвер, 21 квітня, співробітники бюро виявили на Закарпатті киянина, який співпрацював із росіянами, неодноразово висловлював підтримку агресії РФ у приватних розмовах та через публікації у соцмережах, а також передавав РФ інформацію, розповсюдження якої шкодило Україні.

«У ході проведення спеціальних заходів було встановлено, що чоловік неодноразово у приватних розмовах, телефонному спілкуванні та у дописах у месенджерах висловлювався на підтримку дій агресора, що також підтвердилося результатами психо-фізіологічного дослідження з допомогою поліграфа», — йдеться у повідомленні

У ДБР також уточнюють, що реакції киянина під час його перевірки на поліграфі засвідчили його причетність до співпраці з Росією та передачі інформації ворогові. Затриманого чоловіка передали співробітникам СБУ.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена