На залишеній окупантами міні підірвався цивільний автомобіль (ФОТО)

Є жертви...

На автодорозі «Чернігів–Київ» стався вибух автомобіля. Внаслідок вибуху, водій загинув. У пресслужбі Оперативного командування «Північ» розповіли подробиці трагічної події на Чернігівщині.

Вибух стався 11 квітня близько 15-ї години.  У селі Красне Чернігівського району підірвався легковий цивільний автомобіль

«На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції, патрульні поліцейські, спецпризначенці, а також вибухотехніки поліції та піротехніки ДСНС. Поліцейські встановили, що 64-річний місцевий мешканець їхав дорогою з села Ладинка в напрямку Красного. У селі він побачив знайомих, вирішив зупинитися і з’їхав з дороги на узбіччя. Там автівка наїхала на протитанкову міну. На жаль, внаслідок вибуху водій загинув на місці», — повідомили у пресслужбі командування.

У поліції Чернігівської області за цим фактом поліція під процесуальним керівництвом прокуратури розслідує кримінальне провадження за частиною 2 статті 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни).

Громадян закликають бути вкрай уважними та обережними! Особливо — на територіях, які тимчасово були в окупації ворожих військ. Росіяни залишили чимало вибухових пасток, замінованих ділянок та небезпечних предметів.

Нагадаємо, у ДСНС створили інтерактивну карту розмінувань.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі