На Житомирщині виявили тіла сімох чоловіків з Вінницької області (ВІДЕО)

За попередніми даними, люди загинули від отруєння чадним газом

фото: Наталія Семенюк / ФБ

На Житомирщині 7 людей загинули від отруєння чадним газом, повідомляє ДСНС.

Трагедія сталася у с. Великі Низгірці Бердичівського району. За попередніми даними, витік чадного газу відбувся через несправність газового опалення у приватному житловому будинку. Наразі поліцейські з’ясовують всі обставини події. 

Як повідомляє «Суспільне», попередньо – всі загиблі з Вінницької області, які винаймали будинок на період роботи.

6 лютого в будинку одного з сіл Семенівської громади знайшли сімох людей без ознак життя. На місці події працює слідчо-оперативна група, криміналісти та інші профільні служби. Про це на своїй сторінці у мережі Facebook написала голова Семенівської громади Наталія Семенюк.

У коментарі «Суспільному» речниця Головного управління Нацполіції в Житомирській області Вікторія Дубовик розповіла, що подія трапилася у селі Великі Низгірці. Один з жителів села зранку 6 лютого сповістив поліцію про те, що виявив сімох чоловіків без ознак життя.

«Близько 9 ранку чоловік повідомив до Бердичівського райвідділу поліції, що в одному з будинків він виявив тіла без ознак життя. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Попередньо встановлено, що семеро жителів Вінницької області 5 лютого пообіді приїхали до будинку, який винаймали для проживання на період роботи в одній з агрофірм. Зранку 6 лютого до місцевого жителя села звернулася дружина одного з чоловіків, який не виходив на зв’язок», — поінформувала Вікторія Дубовик.

За словами речниці поліції, попередня причина загибелі чоловіків – отруєння чадним газом.

Зараз на місці події працюють поліцейські, ДСНС, медики та газова служба. Відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 272 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою».

;t=26s

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також