На журналіста-розслідувача напали під час зйомок в Козині (ВІДЕО)

Журналісти проводили зйомку біля ресторану «Тандир»

На журналіста-розслідувача Михайла Ткача було здійснено напад біля ресторану «Тандир» у селищі Козин Київської області.

Про це інформує журналіст у коментарі УП

У п’ятницю близько 23:20 журналісти проводили зйомку біля ресторану «Тандир», де помітили, зокрема, колишніх високопоставлених співробітників Офісу генпрокурора. Біля ресторану було багато автомобілів.

Коли охорона одного з відвідувачів помітила зйомку, то почала світити дальнім світлом і блокувати авто журналістів.

«Я вийшов із автомобіля, повідомив, що я журналіст »Української правди«. Охоронці почали мене блокувати, а один підійшов і вдарив по камері, а також наніс удар мені». – розповів журналіст.

Відео УП:

Згодом Михайло Ткач поділився деталями інциденту в Facebook

За його словами, поблизу закладу стояло багато автомобілів преміум класу. О 23:30 ресторан почали залишати останні відвідувачі, зокрема велика компанія з охороною.

«Оскільки наше авто не дуже відповідає рівню закладу, охорона звернула на нього увагу і почала ходити довкола. Далі, розуміючи що в нашому авто є люди, вони повмикали дальнє світло на відстані двадцяти метрів», — уточнив Ткач.

Він розповів, що коли відвідувачі пішли на вихід, на дальньому світлі одна з автівок під’їхала впритул до знімальної групи. Розуміючи, що нічого не видно через дальнє світло Ткач вийшов з авто.

«Одразу повідомив охорону, що я журналіст Української правди і продовжив знімати. Два охоронці почали закривати камеру. Третій підбіг до мене, вдарив в шию і вдарив по камері. Камера вимкнулась», — зазначив журналіст.

Внаслідок нападу, ймовірно, було пошкоджено камеру, бо відеофайл не відкривається.

«Важливо. Ми не знаємо, з ким пов‘язана охорона. Знаємо, що це охорона когось із гостей. Про що зазначили в новині на УП», — додав він.

Читайте також: розслідувач давно відомий своїми публікаціями. Так у столиці знайшли клуб-«невидимку», який працює в комендантську годину (ВІДЕО)

Журналіст пояснив, що низка машин має оперативні або підробні номерні знаки, тому це ускладнює з'ясування чия це охорона. 

 

 

 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена