Нацгвардійця, який розстріляв п’ятьох людей у Дніпрі, затримали (ФОТО, ВІДЕО)

Внаслідок трагедії загинуло п’ятеро осіб, ще п’ятьох із пораненнями госпіталізували.

Сьогодні, 20-річний військовослужбовець нацгвардії Рябчук Артемій Юрійович розстріляв чотирьох військових і цивільну жінку, після чого втік. Солдат перебував у всеукраїнському розшуку. Про це повідомляла «Варта1».

Поліція затримала озброєного військовослужбовця, причетного до розстрілу людей у Дніпрі, повідомляється в Національній поліції України. 

Підозрюваного затримали поліцейські групи реагування патрульної поліції Дніпровського районного управління поліції та управління КОРД під час спільної з ДБР спецоперації. 

Затримання Рябчука відбулося сьогодні о 9:30 год, на вул. Крайній, у м. Підгороднє. 

До поліції надійшло більше десяти викликів від людей, які повідомили про підозрілих осіб. Під час відпрацювання одного з таких викликів поліцейські затримали військовослужбовця, який розстріляв п’ять людей та ще п’ять поранив.

Внаслідок трагедії, загинуло п’ятеро осіб, ще п’ятьох з пораненнями госпіталізували, повідомила поліція. Вони перебувають у лікарні імені Мечнікова.

Подія сталася 27 січня, близько 3:40 год ранку, на території південного машинобудівного заводу. Стріляти він почав під час видачі зброї.

До поліції надійшло повідомлення про те, що військовослужбовець національної гвардії відкрив вогонь із автоматичної зброї.

П’ятеро військовослужбовців загинули на місці, ще п’ять осіб отримали поранення. А стрілець із автоматичною зброєю втік з місця злочину.

Згодом, правоохоронці уточнили, що загинули четверо військових та одна цивільна жінка.

У місті ввели поліцейську операцію «Сирена». За тривогою підняли особовий склад підрозділів Національної поліції та Національної гвардії.

Мотиви скоєного злочину поки не відомі, кажуть у поліції, розповів радник МВС Артем Геращенко. 

У мережі також публікують і моторошне відео розстрілу.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також

Що відомо про стрільця, який вбив п’ятьох людей: кадри з місця злочину (ВІДЕО)

Військовослужбовець Національної гвардії України 20-річний солдат строкової служби Рябчук Артемій Юрійович, під час видачі зброї з невстановлених причин, пострілами з автомата Калашникова розстріляв караул військовослужбовців НГУ, після чого зі зброєю втік.