Начальника обласного Держгеокадастру побила група підлеглих прямо на робочому місці

Медики констатували в постраждалого переломи, струс мозку, забої

поліція
Ілюстрація: НПУ

4 лютого в Дніпрі в Головному Управлінні Держгеокадастру у Дніпропетровській області побили начальника Віталія Духневича. Медики констатували в постраждалого перелом кістки правої руки, струс головного мозку, забої. Нині В. Духневич перебуває на стаціонарному лікуванні в лікарні міста Дніпра. Про це повідомляє «Фермер Придніпров’я».

За його інформацією, фізичний напад вчинила група підлеглих осіб, за попередньою змовою, гуртом увірвавшись до нього в службовий кабінет.

«Віталія Духневича начальника ГУ Держгеокадастру у Дніпропетровській області - побили на робочому місці  Ця надзвичайна, небачена раніше в Дніпрі подія сталася в головному управлінні Держгеокадастру у Дніпропетровській області на вулиці Філософській, 39 А, 4 лютого. Медики констатували в постраждалого перелом кістки правої руки, струс головного мозку, забої. В. Духневич перебуває на стаціонарному лікуванні в клінічній лікарні № 16, у нього крутиться голова, нудота. За його інформацією, фізичний напад вчинила група підлеглих осіб, за попередньою змовою, гуртом увірвавшись до нього в службовий кабінет», зазначається у повідомленні.

Розслідуванням резонансного групового побиття Віталія Духневича займається Чечелівське районне відділення поліції ГУ НП у Дніпропетровській області.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також