Надзвичайники Львівщини врятували із палаючої будівлі чоловіка (ФОТО)

Потерпілого госпіталізували до лікарні

Сьогодні вранці, близько 9 години, трапилася пожежа в с. Тростянець, що на Стрийщині. Про це повідомила пресслужба ДСНС у Львівській області.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику палала господарська будівля. Коли працівники пожежно-рятувального відділення розпочали гасити полум’я - із житлового будинку, який розташований поруч також побачили дим. Сусіди, які були на місці події повідомили — всередині, ймовірно, перебуває 60-річний власник.

«Через сильне задимлення надзвичайники включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до порятунку чоловіка та ліквідації займання. Постраждалого знайшли в одній із кімнат. На ношах його винесли на свіже повітря та передали медикам, які госпіталізували чоловіка в лікарню», - йдеться у повідомленні.

Фото: ДСНС у Львівській області

Рятувальники приборкали полум’я о 10:14. Вогонь знищив дерев’яну господарську будівлю. У житловому будинку згоріли речі домашнього вжитку на площі 3 кв.м. Також від полум’я вдалось врятувати ще одну господарську будівлю розташовану поруч.

До ліквідації цієї пожежі залучили 7 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки .

Читайте також, намагався самостійно загасити вогонь: чоловік отримав опіки під час пожежі у львівській п'ятиповерхівці(ФОТО)

Чому зайнялось у двох будівлях майже одночасно — з’ясовують фахівці.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також