“Напад Ізраїлю на Україну”: Кива відзначився серією безглуздих заяв

Серія нових маразмів

Одіозний політик-зрадник Ілля Кива знову знову відзначився безглуздими заявами. Зокрема, підозрюваний у державній зраді, в минулому український депутат заявив, що нібито «Ізраїль захопить Україну». Про це пише 24 Канал.

Відповідні заявив він озвучив у ефірі російських пропагандистів. Екснардеп навіть показував свої фантазії на карті.

Ілля Кива заявив, що нібито Ізраїль має «захопити» Україну. Адже саме тут є поховання цадиків (духовні провідники групи релігійних євреїв). Зокрема, в Умані похований засновник брацлавського (бресловського) хасидизму Раббі Праведний Нахман із Брацлава.

Відповідно, саме тому нібито ізраїльтяни мають «переселитись» на Захід України.

Також Кива заявив, що це має трапитись після того, як Ізраїль «програє» у війні, бо нібито союзники мусульман «достатньо сильні».

Додамо, що Іллі Киві оголошували підозри за низкою статей. Його підозрюють в публічних закликах до насильницької зміни конституційного ладу та пропаганді війни, а також у держзраді й порушенні територіальної цілісності, пропаганді війни та закликах до насильницької зміни влади.

У травні минулого року Іллю Киву оголосили в міжнародний розшук. 

Читайте також: колишній український нардеп подякував путіну за війну

Адже він перебуває в рф та, виступаючи перед пропагандистами, пропонував фізично усунути президента та українських високопосадовців, а також закликав до ведення агресивної війни на території України.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також