Нардеп заявив, що на Закарпатті працівники ТЦК викрали людину (ВІДЕО)

Зупинили на блокпості автомобіль

У Закарпатській області працівники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки викрали водія – вони силою витягнули чоловіка з автомобіля на блокпосту і повезли його до Хустського ТЦК. Про ситуацію розповів народний депутат від «Слуги народу» Георгій Мазурашу.

«Зупинили на блокпості водія люди у військовій формі (»військкоматі« по ідеї), у жорсткій формі погрозами змусили поїхати до ТЦК. На те, що в машині залишаються дружина з дитиною, не зважили. Сказали оформлять повістку до його ТЦК (Дніпро) і відпустять. Обманули. Насправді після цього він »зник«. Телефон забрали, напевно (за крадіжки людей і незаконне відбирання речей та утримання нікого ж не покарали, а отже система каже »можна« займатися беззаконням», - йдеться у повідомленні.

Викрадений чоловік може перебувати в Хустському ТЦК, або його вже повезли на Рівненщину. 

«Дружина з дитиною залишились в машині. Чекали, що повернеться, так же сказали »військоматні«…Практику водіння жінка не дуже має. Прочекали розгублені з дитиною з обіду до вечора там, біля ТЦК. Вночі вже пішли шукати де переночувати. В поліції порадили не писати заяву, мовляв, марно витратять час…», - додав нардеп.

Він звернувся до Міноборони, Генштабу та поліції з проханням звернути увагу на ситуацію:

"Рустем Умєров, Валерій Залужний, будь ласка, зверніть увагу, нарешті, на те, що ТЦКашники перетворилися фактично на бандитів у військовій формі, які займаються шкідництвом на радість і користь ворогам, по суті:((
Ігор Клименко, попросіть підлеглих перевірити Хустський ТЦК та СП на предмет незаконноно утримання там викрадених громадян.
Прошу вважати це депутатським зверненням, і прошу відповісти у визначений законодавством термін через СЕВ ОВВ або на mazurashu-georgiy@ukr.net.
Якщо, звісно, не дай Боже, не дали команду закривати очі на беззаконня з боку ТЦК."

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також