Нардепи «Слуги народу» з’їдуться до Трускавця: матимуть велику розмову про кадрові рішення

Ze-kursi
Ze-kursi

Зеленський знову збирає «слуг» на навчання у Трускавці. Під час цих навчань члени «Слуги народу» матимуть велику розмову про майбутнє. Зустріч триватиме з 2 по 5 жовтня.

Як повідомляє «Варта1», з посиланням на «УНІАН», президент Володимир Зеленський удруге з 2019 року ініціює навчання депутатів «Слуги народу» у Трускавці.

За даними видання, під час цих навчань члени «Слуги народу» матимуть велику розмову про майбутнє, в тому числі про кадрові рішення.

З 29 липня по 4 серпня 2019 року депутати «Слуги народу» проходили ініційований командою Володимира Зеленського тижневий освітній інтенсив у Трускавці з участю викладачів Київської школи економіки.

Тоді новообраних депутатів заселили у п’ятизірковий готель «Ріксос». Як коментували самі депутати, навчання були покликані «сформулювати знання у низці сфер, де не всі є експертами».

На позачергових виборах у 2019 році «Слуга народу» виборола парламентську більшість, отримавши 43,16% голосів від усієї кількості виборців.

Останнім часом помітно пожвавилися розмови про імовірну відставку з посади голови Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Перший заступник президентської фракції «Слуги народу» Олександр Корнієнко підтвердив, що у «Слузі» сумніваються у партійній приналежності спікера парламенту. А на уточнення, чи означає це те, що Разумков скоро може офіційно припинити бути членом їхньої команди, Корнієнко зазначив: «Може всіляке бути, сніг може скоро піти».

varta1.com.ua: Новини