Наркотики під час війни: у Львові судитимуть «закладчика»

Зайнявся «бізнесом» у місті

Фото прокуратура Львівської області

У Львові судитимуть чоловіка, який під час війни робив «закладки» особливо небезпечних наркотиків та психотропів. Про це, 25 травня, повідомили у пресслужбі прокуратури Львівської області.

«Розслідування встановило, що у березні цього року чоловік приїхав до Львова, де з метою власного збагачення займався збутом наркотичних засобів та психотропів. З цією метою обвинувачений робив так звані «закладки», після чого інформував клієнта про їх місцезнаходження», — йдеться у повідомленні.

У молодика було виявлено та вилучено 167 пакетиків із наркотиками та психотропами, зокрема канабісом, амфетаміном, PVP та іншими.

Відтак, прокурорами Галицької окружної прокуратури міста Львова скеровано до суду обвинувальний акт щодо 24-річного мешканця Хмельницького, якого обвинувачують у незаконному придбанні та зберіганні особливо небезпечних наркотичних засобів з метою збуту, незаконному придбанні та зберіганні  особливо небезпечних психотропних речовин у великих та в особливо великих розмірах з метою збуту (ч. 3 ст. 307 КК України).

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також