Наркоцентр у гаражі: за розповсюдження наркотиків судитимуть працівників ДСНС та військовослужбовця (фото)

whatsapp-image-2021-07-30-at-17.55.48-1
whatsapp-image-2021-07-30-at-17.55.48-1

Cлідчі та оперативні працівники Державного бюро розслідувань продовжують системну боротьбу із незаконним обігом наркотиків та регулярно запобігають таким злочинам у різних областях України. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДБР.

Наркоцентр діяв у гаражі Очакова

Одним з епізодів цієї протидії  є викриття злочинного угруповання в Очакові, до якого входили військовослужбовець, співробітник Державної служби України з надзвичайних ситуацій та цивільна особа.

Слідчі Теруправління ДБР Миколаєва закінчили досудове розслідування стосовно військовослужбовця, співробітника ДСНС України та цивільної особи, які налагодили схему збуту наркотиків та психотропних речовин на території Миколаївської області.

Спільники, з січня по квітень 2021 року, в гаражі цивільного учасника групи фасували та зберігали наркотики і психотропні речовини. Вони збували наркотики або особисто в руки за готівку, або гроші перераховувались на банківські картки.

Під час обшуків у гаражному та підсобному приміщеннях слідчі ДБР вилучили приблизно кілограм наркотичних засобів та психотропних речовин.

Члени угруповання обвинувачуються у незаконному придбанні, перевезенні та зберіганні з метою збуту наркотичних засобів та психотропних речовин, а також збуті психотропних речовин за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Обвинувальний акт направлено до суду.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Миколаївська обласна прокуратура, оперативний супровід — СБУ.

varta1.com.ua: Новини