Народна депутатка оприлюднила світлини з двору свого будинку із наслідками ранкової ракетної атаки росіян (ФОТО)

Вікторія Сюмар повідомляє, що пошкоджено вікна в квартирах і автівки

фото: ФБ/Вікторія Сюмар

Народна депутатка України Вікторія Сюмар оприлюднила на своїй сторінці у ФБ наслідки сьогоднішньої ракетної атаки росіян по Київщині.

«Так виглядає двір мого будинку сьогодні вранці… Половина квартир без вікон. Частина автівок пошкоджена. Поліція і криміналісти працюють оперативно. Опитують щодо постраждалих і фіксують руйнування вже. Вдячність за роботу. Головне, попередньо без жертв…», зазначила  у коментарі до світлин депутатка.

фото: ФБ/Вікторія Сюмар

Читайте також: у Києві внаслідок ракетного удару є загибла жінка та травмовані.

Вона також  резюмує, що «так, в Україні сьогодні явно зарано говорити про «безпечність» міст.  А русні має бути бумеранг, бо мусить же в світі бути справедливість…».

Народна депутатка України Ірина Геращенко, у свою чергу написала у телеграм: «у Печерському районі Києва влучання в нежитлову будівлю. Підрозділи екстрених служб прямують на місце. — інформація від мера міста. Зовсім біля нас,  тому будинок аж розхитувало», 

Як повідомили у ДСНС України, п’ятеро людей загинули ще щонайменше 40 постраждали. Такими є наслідки ранкової ракетної атаки по Україні станом на 08:45

Київ: внаслідок ракетного удару у столиці виникли кілька пожеж – у Святошинському, Солом’янському та Печерському районах. Одна людина загинула, є постраждалі цивільні. Пошкоджені дві багатоповерхівки, приватна будівля, автомобілі.

Київщина: рятувальники працюють у Бучанському районі. Пошкоджені два багатоповерхові будинки, приватний будинок, господарчі споруди та автомобілі. Постраждали троє людей. 

Дніпропетровська область: внаслідок атаки по Павлограду одна людина загинула, одна - травмована.

Харків: окупанти влучили у два багатоповерхові будинки. За попередніми даними, троє людей загинули, ще близько 30 постраждали. 

Рятувальники обстежують пошкоджені будівлі, розбирають завали. На місцях працюють психологи.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також