Народний артист України з росії віддав мільйон окупантам

Басков

Російський артист Микола Басков, який не приховує, що підтримує розв'язану Путіним війну, заявив, що пожертвував на потреби російської армії мільйон рублів (близько 525 тисяч гривень). Про це він написав у своєму блозі. 

Він заявив, що в Україні нібито «не дають людям спокійно жити». 

«Зараз стільки сімей чекають і переживають за своїх батьків, чоловіків і синів, багато хто потребує додаткової турботи. Сподіваюся, що мій скромний внесок допоможе хоч трохи в цьому» - написав Басков.

Він подякував російським загарбникам, які зараз вбивають мирних українців, за їхні дії. 

Довідково: 

Микола Вікторович Басков — російський співак, заслужений артист Росії. У 2004 році отримав також звання Народний артист України; попри антиукраїнські заяви та зокрема підтримку російського вторгнення в Україну 2022 року станом на 21 березня 2022 року не позбавлений цього звання. У вересні у Раді зареєстрували проект закону про позбавлення звання «Народний артист України» тих, хто дотримується проросійських та сепаратистських поглядів.

У листопаді, Басков, заявляв, що українських артистів, із якими він «ділив і сцену, і премії», для нього більше не існує. А про своє звання народного артиста України, яке він отримав на п'ять років раніше за звання народного артиста РФ, висловився, заявивши, що це «історія з іншого життя».

Також, вбивця відомого російського співака, проситься в Україну, щоб вбивати мирних громадян.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт