Народила й викинула: матір двох дітей не хотіла третю дитину (фото)

d45a603c4f12c94f181ba6fe1d7b5ce9
d45a603c4f12c94f181ba6fe1d7b5ce9

На Сумщині, у селищі Недригайлів, 27-річна матір викинула новонародженого хлопчика у річку.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

До правоохоронців звернулась жінка, яка зауважила тіло немовляти, переходячи містком. Ті одразу розпочали розшук породіллі, спілкувались із медиками та опитували місцевих мешканців.



У поле зору поліцейських потрапила 27-річна місцева мешканка, яка, схоже, перебувала на досить пізньому терміні вагітності. Коли співробітники поліції зайшли до неї додому, то побачили «очевидні докази недавніх пологів». Сама жінка була нетверезою і не заперечувала, що напередодні народила. Це, згодом, підтвердили і медики. Втім, дитини у помешканні не було. 

Зазначається, що у жінки вже є двоє дітей, однак вона позбавлена батьківських прав на їхнє виховання, через зловживання спиртним та антигромадський спосіб життя.

За словами жінки, про вагітність вона не здогадувалась, аж поки їй не стало зле, дитину народила вдома і там, не турбуючись оглянути немовля, залишила до вечора, а потім просто винесла та викинула в річку.

Наразі, через смерть дитини у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ст. 117 (умисне убивство матір’ю своєї новонародженої дитини під час пологів або відразу після пологів) КК України. Призначено низку експертиз, що мають з’ясувати причину смерті немовляти.

varta1.com.ua: Новини