Наряди поліції західних областей розшукують водія, який збив вагітну жінку і втік

2021-12-28-125304
2021-12-28-125304

У селі Верхні Петрівці на Буковині внаслідок наїзду невстановленого авто постраждала місцева жителька. Водій автівки втік з місця аварії, не надавши допомоги потерпілій, і наразі переховується від правоохоронців. На розшук кермувальника орієнтовано наряди поліції Чернівецької області, а також сусідніх областей, — повідомили Варта1 у Нацполіції Чернівецької області.

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілою сталася 27 грудня, приблизно о 18:00 год, у селі Верхні Петрівці. Попередньо правоохоронці встановили, що водій невстановленого автомобіля допустив наїзд на 19-річну місцеву мешканку, яка йшла по узбіччю дороги. У результаті аварії жінка отримала травми та зараз перебуває в лікарні.

Наразі, поліцейські з’ясовують місцезнаходження правопорушника.

Поліція звертається до громадян, які були свідками цієї автопригоди або ж володіють інформацією, яка може допомогти розшукати втікача, з проханням звернутися до найближчого підрозділу поліції чи на спецлінію «102».

За інформацією місцевих ЗМІ, внаслідок наїзду постраждала отримала низку травм і переломів, а також струс головного мозку. Жінку госпіталізували до Сторожинецької лікарні.

varta1.com.ua: Новини