"Нащо вам Моргенштерн, якщо є сільська «Плине кача»": працівник "Fozzy Group" потрапив у скандал (фото)

шщдщзжє
шщдщзжє


Головний маркетолог компаній «Fozzy Group», до якої входять мережі супермаркетів «Сільпо» та «Фора», Слава Баранський у соцмережах похвалив російського репера Басту, згадавши «сільську тупість», а також критикував традицію одягати вишиванки. Більше того, пісню, яка є символом загиблих на Майдані «Плине кача» назвав «сельскою», порівнявши зі співом російського репера Моргенштерна.


Після бурхливої реакції на його дописи, Баранського відсторонили з посади, а сама «Fozzy Group» наполягає на своїй проукраїнській позиції.






Дописи Баранського, які він публікував у сторіс опублікував активіст Сергій Стерненко.

Зокрема, він поширив сторіз Баранського з фото з концерту російського репера Басти, де той написав: «Красава, Баста. Сільську тупість переможе тільки місто, що кладе [ред. — ігнорує] цінності села».


«Головний маркетолог »Fozzy Group« Слава Баранскій. Тут нові скріни надіслали. Сподіваюсь, він полетить з посади. І швидко», — написав Стерненко.



[gallery link=«file» columns=«4» ids=«288625,288626,288629,288630»]

Користувачі соцмереж висловили обурення та закликали бойкотувати компанії, які входять до Fozzy Group, зокрема супермаркети «Сільпо», та вимагали звільнити Баранського.


У компанії оприлюднили свою позицію щодо інциденту: ««Fozzy Group» і всі бізнеси групи є безумовно проукраїнськими. Ми підтримуємо державний суверенітет і працюємо на розвиток нашої країни. У публікаціях, що зараз ширяться у соцмережах, є звинувачення в непатріотичності одного з наших співробітників. По-перше, ми розуміємо, чим викликане обурення, і як група компаній не поділяємо такі висловлювання. По-друге, хочемо зазначити, що Слава Баранський не є директором з маркетингу »Fozzy Group«. Слава приєднався як маркетинг-директор одного зі старт-апів групи 4 місяці тому. Ця інформація, що активно поширюється не є правдивою. Тож, сталася помилка щодо ролі Слави у групі. Відповідно, ми хочемо уникнути помилок зі свого боку. Рішення про подальшу співпрацю зі Славою ми будемо приймати після детального вивчення всіх фактів. На разі, Слава склав свої повноваження на період службового розслідування. Наскільки »Fozzy Group« і зокрема «Сільпо» займає проукраїнську позицію, відомо всім, хто слідкує за нашими діями впродовж років. Віддаємо перевагу тому, щоб доводити це щоденною працею разом із тими, хто так само вірою і правдою робить добрі справи саме тому, що це наша країна, а справи дійсно потрібні, а не заради піару або марнославства», — йдеться на офіційному сайті компанії.

"«Fozzy» проводить перевірку щодо антиукраїнських висловлювань її менеджера Слави Баранського. На цей час його відсторонено.

Сам Баранський спробував вибачитись, але зробив це так по-російськи, що краще б вже мовчав.

Маю велику надію, що зрештою його звільнять. Бо це дуже показовий кейс.


Загалом, історія вийшла доволі цікава, і у випуску я зібрав усі деталі та додав нові цитати цього (поки що не звільненого) українофоба. Розголос працює! Дякую вам за поширення інформації про Баранського та вашу небайдужість", — написав Стерненко.



varta1.com.ua: Новини