Наслідки вчорашнього обстрілу ворожими військами: фоторепортаж

10 будинків, дачне володіння, і це ще не все...

Фото: гуманітарна місія Проліска

Під час обстрілу, 17 лютого, з боку військ Російської Федерації населеного пункту Врубівка, Попаснянського району, Луганської області, пошкоджено щонайменше 10 домоволодінь мирних жителів.  Про це повідомляє гуманітарна місія «Проліска».

«Як мінімум 10 домоволодінь мирних жителів було пошкоджено 17 лютого під час обстрілу селища Врубівка Луганської області. Крім того, уламками були розбиті вікна у Врубівському ліцеї. Під час обстрілу в навчальному закладі було близько 30 дітей. Один із снарядів приземлився за сотню метрів від ліцею, дивом обійшлося без жертв», — йдеться у повідомленні.

Співробітники Гуманітарної місії побували на місці обстрілу та надали постраждалим будматеріали для екстрених ремонтів від Агентства ООН у справах біженців для накриття пошкоджених покрівель.

Окрім того під час артилерійського обстрілу села Новозванівка, Луганської області, ушкодження отримав будинок на вулиці Суворова та господарські будівлі на його території, а також дачний будинок по сусідству, в якому зараз ніхто не проживає.

«Коли все сталося, вдома нікого не було — я працював, а дружина з дитиною та моєю 78-річною матір’ю були у Попасній, тому дивом ніхто не постраждав», — розповів 51-річний Іван, власник будинку на вул. Суворова.

Співробітники гуманітарного центру «Проліска» — Світлодарськ, які виїхали 17 лютого на місце події, повідомили, що через пряме потрапляння пошкоджено господарські будівлі у дворі будинку, у тому числі крольчатник, а також уламки розбили вікна в одній із кімнат та на веранді.

Нагадаємо, ворожі війська здійснили ще один обстріл. На цей раз один із снарядів потрапив у двір ліцею. 

Фото: Гуманітарна місія «Проліска»

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також

В Україні почнуть використовувати ще одні ліки від COVID-19

Ці ліки призначені для використання у першу чергу для пацієнтів із груп ризику з метою уникнути погіршення стану та переходу захворювання із легкого чи середнього ступеня тяжкості до важкого та уникнути госпіталізації.