Наслідки ворожого обстрілу в Києві (ФОТО, ВІДЕО)

Знову обстріл по цивільній інфраструктурі міста

У Києві, внаслідок ворожого обстрілу, зайнялися торгівельний центр та автомобілі на парковці. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.

Так, 20 березня, о 22:48 год, до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в Подільському районі столиці.

Рятувальники, які прибули на місце, встановили, що, внаслідок ворожого обстрілу, загорілись автомобілі на парковці та 3–4 поверхи торгового центру. Ліквідація пожежі триває.

На місці було задіяно 11 одиниць пожежної техніки та 63 людини особового складу. 

Як повідомили в Офісі Генпрокурора, внаслідок дії ворога, відбулися масштабні руйнування та вісім загиблих.

Прокурори розпочали розслідування нічного ракетного обстрілу окупантами Подільського району столиці.

«За процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури міста Києва розпочато розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаному з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України). Встановлено, що ввечері 20 березня 2022 року збройні сили РФ, застосовуючи заборонені міжнародним правом засоби ведення війни, здійснили ракетний обстріл Подільського району столиці. Внаслідок ворожого обстрілу та виниклої пожежі зазнав руйнувань торгівельний центр. Пошкоджено вікна у навколишніх житлових будинках та припарковані поруч автомобілі.  За попередніми даними, восьмеро людей загинуло», — повідомляється в прокуратурі.

Інформація щодо загиблих та постраждалих уточнюється. На місці працюють рятувальники та правоохоронці, які документують злочин.

Фото: «Київ оперативний»

Відео: Антон Геращенко

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена