Наступного тижня відбудеться прощання з Тарасом Позняковим

Правоохоронні органи завершили необхідні експертизи та дозволили батькам поховати тіло Тараса Познякова. Про це повідомила у «Facebook» мама Тараса Ольга Познякова.

"Не можу написати «відбудеться прощання з Тарасиком».., адже він завжди поруч з нами, з його турботою, з його оптимізмом, широкою посмішкою та відкритою душею!!!! Так було раніше, так є сьогодні і так буде завжди!!!
Щоб я не написала, це ніщо в порівнянні з тим, що на серці у мене як мами, у нашого тата, у наших найрідніших людей…
Це страшна тиша у Тарасика кімнаті, та крик душі, який не можеш відпустити…
Це не біль втрати сина, це рана, яка не лікується, з якою просто вчишся жити заново((( Нехай Всемилостивий Господь укріпить нас всіх та допоможе це пережити", — пише мама.

Відспівування відбудеться 20 січня у Свято-Михайлівському соборі, Варваринському приділі о 13:00 год (м. Київ, вул. Трьохсвятительська, 8, вхід до собору в масках) .

Поховання 21 січня о 11.00 годині в м. Дніпрі.

Нагадаємо, 4 квітня 2016 року, секретар райсуду Львова Тарас Позняков виїхав зі Львова до Києва своїм автомобілем «Audi A6». З допомогою сервісу «BlaBlaCar» він підібрав двох незнайомих чоловіків, які представилися бійцями «Правого сектору».

Дорогою до Києва Тарас зник разом зі своєю машиною.

У серпні 2016 року поліція затримала Дмитра Голуба, який був колишнім бійцем «Правого сектору», його засудили до довічного ув’язнення з конфіскацією всього майна.

Інший співучасник злочину, громадянин Росії, у березні 2019 року помер від вибуху в київській квартирі.

У грудні 2021 року Служба безпеки України заявила, що виявила тіло водія «BlaBlaCar» Тараса Познякова.

varta1.com.ua: Новини