Національна поліція просить повідомляти про діяльність гральних закладів

gral
gral

На всій території України продовжують працювати мобільні групи, які моніторять дотримання норм законодавства щодо заборони функціонування будь-яких гральних закладів. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У поліції інформують, що, наразі, створено 715 мобільних груп, до складу яких входять працівники слідчих підрозділів, а також Департаменту стратегічних розслідувань.

«Звертаємося до всіх громадян: якщо ви бачите, що такі заклади функціонують, негайно повідомляйте про це на лінію 102 для оперативного та належного реагування», — закликають правоохоронці повідомляти про відомі випадки роботи закладів.

Мобільні групи постійно здійснюють моніторинг, а також превентивні заходи щодо виявлення незаконного грального бізнесу. 

Будь-які спроби власників грального бізнесу поновити незаконну діяльність поліція буде припиняти та вживати відповідних заходів. Тому закликаємо спритників та осіб, що мають намір здавати в оренду приміщення під підпільні гральні заклади, не порушувати норми чинного законодавства. 

На цей час у співпраці із представниками органів місцевого самоврядування відбувається демонтажу зовнішньої реклами гральних закладів. 

varta1.com.ua: Новини