Нацполіція викрила масштабну групу сутенерів, які "працювали" в Україні (ФОТО)

Kiev-Dnepr-63-11.09-10
Kiev-Dnepr-63-11.09-10

Правоохоронці провели 21 санкціонований обшук у шести фігурантів у Києві та Дніпрі. Встановлені організатор та його спільники, які втягнули у заняття проституцією 63 жінки. Про це інформують у пресслужбі Національної поліції України.

На території Києва та Дніпра особи організували бізнес із надання сексуальних послуг.

«41-річний організатор злочинного угруповання та його спільниці — жінки, віком від 27-ми до 44-х років — підшуковували тих, хто перебував у скрутних життєвих обставинах. Зловмисники, використовуючи уразливий стан жінок, змушували їх займатися проституцією, погрожуючи фізичною розправою за відмову», — йдеться у дописі.

Правоохоронці одночасно провели 21 санкціонований обшук.

«Обшуки проводилися у Києві та Дніпрі за місцями проживання фігурантів та адресами надання сексуальних послуг. За їх результатами поліцейські виявили та вилучили два пістолети, транспортні засоби преміум-класу, мобільні телефони, гроші, чорнові записи та інші речові докази, які підтверджують злочинну діяльність фігурантів», — додали у поліції.



Також поліцейські встановили 63 жінок, які працювали на учасників організованого злочинного угруповання та надавали сексуальні послуги.

Трьох фігурантів затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили їм підозри у скоєнні кримінального правопорушення.

Триває досудове розслідування за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від чотирьох до семи років позбавлення волі. Поліцейські встановлюють інших учасників, які можуть бути причетні до протиправної діяльності.

varta1.com.ua: Новини