Нацполіція затримала на хабарі топ-менеджера Укрзалізниці (ФОТО)

Habar_Ukrzaliznucja_aaa
Habar_Ukrzaliznucja_aaa

Національна поліція затримала на хабарі одного з заступників директора філії Центр сервісного забезпечення ПАТ «Укрзалізниця».


Про це повідомив в.о. глави УЗ Євген Кравцов на своїй сторінці в Facebook.


«Сьогодні співробітниками Департаменту захисту економіки Національної поліції України спільно з працівниками Головного слідчого управління НПУ під час передачі неправомірної вигоди у розмірі 85  тисяч гривень за сприяння у подовженні терміну дії строкового трудового договору, затримано одного із заступників директора філії »Центр сервісного забезпечення« ПАТ »Укрзалізниця«», - зазначив Кравцов.


За словами керівника, всі ці дії і результат відбулися за всебічного сприяння керівництва товариства та Департаменту безпеки Укрзалізниці.


Щодо затриманого, як повідомляє Національна поліція України, проводяться слідчі дії.


Нагадаємо, що оперативники відділу протидії хабарництву Департаменту захисту економіки Національної поліції України, слідчі Головного слідчого управління Нацполіції, за процесуального керівництва Генеральної прокуратури за сприяння керівництва ПАТ «Укрзалізниця» та Департаменту безпеку затримали зловмисників», - повідомив Руслан Марчук, заступник начальника Департаменту захисту економіки Нацполіції.


Під час проведення заходів по викриттю посадових осіб правоохоронці задокументували причетність до вчинення злочину заступника директора філії та помічника директора одного з напрямків роботи підприємства.


 


varta1.com.ua: Новини