Навчально-тренувальний вишкіл «Джура-Захисник» відбувся для молоді Львівщини (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Патріотичне виховання молодого покоління

Фото: прес-служби Львівського ТЦК та СП

На Львівщині відбувся навчально-тренувальний вишкіл «Джура-Захисник», який об'єднав учасників, з метою формування патріотичних цінностей. Про це інформує прес-служба Львівського обласного ТЦК та СП

Під час змагань юнаки та дівчата взяли участь у багатьох конкурсах.

«Проведення військово-патріотичної гри «Джура», головними завданнями якої є формування у молоді високих морально-психологічних якостей та оволодіння хлопцями та дівчатами основ народної культурної спадщини, виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадської позиції, здорового способу життя, духовно багатої та фізично розвиненої особистості, вже стало доброю традицією», - йдеться у дописі.

Під час гри молоде покоління демонструє свою звитягу, мужність, спритність, винахідливість, ерудицію, фізичний гарт та військову вправність у різних видах змагань на звання найкращих нащадків козацького роду.

Фото: прес-служби Львівського ТЦК та СП

Для довідки: «Гра «Джура» є базовою основою для організації комплексної системи національо-патріотичнного виховання учнівської молоді в Україні». це не просто гра, це постійна навчально-виховна робота впродовж року, спільна робота учнів, педагогів, батьків, представників органів місцевого самоврядування та громадських організацій.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена