Навіки 21: Україна втратила молодого захисника Романа Фарину (ФОТО)

Вічна пам'ять!

Найвищу ціну за волю України та спокійне життя для кожного з нас заплатив ще один хоробрий 21-річний Герой. Так 8 грудня 2023 року, в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув Фарина Роман Сергійович з Рівненщини. Про смерть молодого захисника повідомила Повчанська територіальна громада

Життя юного захисника тільки починалося. Свою останню битву Захисник героїчно прийняв 08 грудня 2023 року поблизу населеного пункту Кліщіївка, Бахмутського району, Донецької області.

«Україна продовжує втрачати своїх найкращих синів у боротьбі з російським окупантом. Кожне сповіщення про загибель – то глибока рана у серцях жителів Повчанської громади та України в цілому. Знову біль, сум, горе… У цей гіркий час вся Повчанська громада, депутатський корпус, виконавчий комітет сільської ради, односельці, побратими - всі глибоко сумують та висловлюють щирі співчуття всій родині Романа Фарини, разом з ними переживають велике горе. Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душах його близьких. Світлий, добрий спомин про звитяжного захисника України назавжди залишиться у наших серцях!», - йдеться у дописі

 

Довідка про Героя: РОМАН ФАРИНА народився 25 листопада 2002 року у селі Гнатівка. Закінчив Малосадівський ліцей у 2018 році. Навчання продовжив у Мирогощанському аграрному коледжі. Роман був дуже добрим і чуйним хлопцем, готовим вислухати та підтримати своїх друзів. Хазяйновитий, завжди приходив на допомогу односельчанам. Він любив свою родину. Коли батько пішов на фронт, став старшим у сім'ї, не тільки за віком, виконував усю чоловічу роботу.
Його життя тільки починалося. Йому було лише 21 рік, він тільки-но закінчив навчання та мріяв про мирне життя, про свою майбутню сім'ю і кар'єру. Але війна змінила всі його плани. Роман пішов на фронт, щоб захистити свою країну і своїх рідних. Він був сміливим і відважним воїном, допомагав своїм побратимам.

Солдат Роман ФАРИНА вступив до лав ЗСУ 26 вересня 2023 року. Отримав військово-облікову спеціальність «стрілець-снайпер».

Про церемонію прощання та чин похорону буде повідомлено згодом.

Читайте також: на Бахмутському напрямку загинув молодий Герой зі Львівщини Андрій Венгер (ФОТО)
У Повчанській громаді оголошено день жалоби.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена