Найближчим часом росіяни можуть завдати ударів по Україні

Не нехтуйте сиренами!

У ніч на понеділок, в областях, які межують із білоруссю, була довга повітряна тривога вночі. Про це «24 каналу» розповів засновник «Telegram»-каналу «Белорускі Гаюн» Антон Мотолько.

У цей час до білорусі повернувся командний центр А-50, стало зрозуміло, що як тільки цей літак підіймається у небо, то по Україні із території білорусі можуть бути удари.

«Я не хочу нікого лякати, але і говорити про те, що усе буде добре, теж не можу. Ми бачимо, що в останні дні до білорусі активно прилітають російські вантажні літаки», — зазначає Мотолько.

До квітня–травня 2022 року це означало, що прибувають нові ракети для запуску. На жаль, завжди була така кореляція: прилітає транспортний літак із росії — з’являються нові ракети.

«За вчора та сьогодні (10 та 11 липня), ми спостерігаємо прильоти російської вантажної авіації. Так само прилітає літак Ан-124, який дозволяє перевозити ракети типу «Точка-У», а потім переміщувати їх на тимчасово окуповані території», — сказав Мотолько.

Мотолько додав, що з’явилась інформація про те, що додаткова ділянка повітряного простору над мінськом стала закритою для польотів.

Нагадаємо, російський літак вночі вивчав цілі для атаки по Україні.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також