Називають Чорнобаївку «чистилищем» та «кладовищем»: перехоплені розмови росіян (ВІДЕО)

 Про це розповідає контрактник ЗС РФ, чий підрозділ базується в Чорнобаївці

Українську Чорнобаївку, що на Херсонщині російські окупанти вважають «чистилищем» для живої сили і кладовищем — для військової техніки.

Про це свідчить перехоплення розмов загарбника з батьками, яке опублікувало СБУ.

«Наш опорник здесь на базе »чистилищем« называют. Он находится под постоянным обстрелом. К нам люди боятся ездить», — йдеться у відео.

Про це розповідає контрактник ЗС РФ, чий підрозділ базується в Чорнобаївці. Окупант наполегливо називає війну в Україні «спецоперацією» і намагається переконати в цьому матір.

Та жінка не погоджується, вона називає війну «війною» і розповідає, що знає про руйнування, вбивства дітей і цивільних: «Ага, у вас спецоперация, а детей и взрослых сколько погибло! Людей погибло сколько, солдат сколько погибло… а теперь спецоперация. Нифига себе! Всё разбомбили вы там».

Уже в іншій розмові, з батьком, окупант розповідає, що через опір українських захисників росіяни втратили більшість військової техніки: «У нас просто воевать нечем… Ничего у нас, ни техники, вообще ничего тяжёлого нету. Все разбомбили».

Окупант також відверто натякає на тупість своїх командирів: «Приехали в Херсон, на базу, тут вообще ж*па: кладбище вертолётов. У нас же как всё в армии: всё по линеечке, всё ровненько, вертолёты выстроили в один ряд и все, накрыло нахрен градами».

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк