Назвали дату вирішення кризи з опаленням в Новому Роздолі

gaz001
gaz001




У місті Новий Розділ теплопостачання обіцяють пустити на вихідних, а проблему з електропостачанням вирішити до кінця доби. Про це розповіла Ірина Кравець секретар міської ради міста Новий Розділ, в. о. міського голови, пише «УНН».

“Теплопостачання у місті на даний момент відсутнє 15 листопада АРМА прийняло рішення про зміну управителя Новороздільської ТЕЦ. Від 15 листопада тепломережі наші обслуговує та постачанням тепла буде займатися дочірня компанія Нафтогазу — «Нафтогаз Тепло». Відповідно, маємо надію, що найближчим часом буде запущено воду в мережі, вони обіцяли, що сьогодні почнуться роботи зі запуску води, після цього будуть проведенні гідровипробування і, в кращому випадку, за відсутністю серйозних поривів та аварій на вихідних будемо чекати тепло в будинках і комунальних установах”, — розповіла секретар міської ради.

Чиновниця запевнила, що наразі проблем з водопостачанням у місті немає, а електроенергія відсутня через те, що стара трансформаторна підстанція не витримує нових навантажень.

“З водопостачанням на даний момент проблем немає. З електрикою — сталася поломка на одній із трансформаторних підстанцій і кілька багатоквартирних будинків в суботу залишилися без освітлення. Електрики, о 8.00 год., в неділю почали ремонтувати трансформаторну підстанцію, десь о 11 поломку було усунено, але знову почалися перепади напруги, і керівництво ТЕЦ прийняло рішення, щоб ті будинки, які обслуговуються цією підстанцією підключалися по черзі. Так, частина будинків чотири години немає електрики, частина має. І так ми протягнули вже добу”, — пояснила вона.

Вона зазначила, що сьогодні до кінця дня планується вирішити проблему з електропостачанням у місті, яке відсутнє у декількох багатоповерхових будинках.

“Там вже ремонтувати не вийде, на таку кількість споживання, яка зараз є: люди гріються обігрівачами, люди поставили бойлери — трансформаторна не тягне. Тому сьогодні керівник «Нафтогазу» наш міський, розпочали нараду з цього приводу і розкажуть, чи вони своїми силами привезуть нову трансформаторну підстанцію чи треба місту долучатися своїм резервним фондом. Будемо вирішувати ці питання найближчими годинами. Щоб до кінця дня виправити ситуацію”, — зазначила Кравець.

 


varta1.com.ua: Новини