Названо причини та подробиці пожежі на АЗС в Києві (ФОТО, ВІДЕО)

її ліквідували

У Дніпровському районі Києва, на Броварському проспекті, сьогодні горіла автозаправна станція. Про це повідомляла Варта 1

У ДСНС повідомили, що до гасіння було залучено 30 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки.

«Ліквідовано пожежу на території АЗС у Дніпровському районі. О 15:09 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу на Броварському проспекті, 29. Як виявилося, пожежа виникла на території автозаправної станції.

О 16:35 пожежу ліквідовано на площі 1 500 м.кв.

Внаслідок події постраждало троє людей, яких медики госпіталізували до лікувального закладу. До гасіння залучалося 15 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 62 чоловіки особового складу», - розповіли у ДСНС.

Згодом мер Києва Віталій Кличко оприлюднив вік постраждалих. Наймолодшому з яких – 17 років.

«Пожежу на АЗС ліквідовано. Вогонь вирував на площі 1500 м кв. Рятувальники продовжують розвідку приміщень. Медики госпіталізували трьох постраждалих чоловіків. Наймолодшому - 17 років.», - розповів Кличко.

Також мер назвав причину масштабної пожежі – удар авто. Офіційно підтвердив версію, яку публікували низка місцевих Telegram-каналів.

«Пожежа, що виникла внаслідок удару легкової автівки в заправочну колонку, повністю знищила будівлю й наземне обладнання АЗС та 8 легкових авто. Трьох постраждалих із опіками різного ступеню госпіталізували медики», - підсумував Віталій Кличко.

Також у поліції повідомили про відновлення руху транспорту на ділянці, де вирував вогонь

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена