Не дочекалися батьки сина: завтра Львівщина зустріне Захисника Василя Матковського, який вважався зниклим безвісти

Похорон Героя відбудеться 17 жовтня в рідному с. Хлівчани

Белзщина в скорботі. З сумом змушені повідомити про загибель нашого земляка, жителя с.Хлівчани, Матковського Василя Івановича, 1998 р.н, йдеться в повідомленні Белзької міської ради.

Герой Василь Матковський був призваний на військову службу у листопаді 2023 року, та загинув 9 січня 2024 року, під час виконання бойового завдання, захищаючи Батьківщину в районі села Новомихайлівка, Покровського району, Донецької області. Від січня цього року воїн вважався зниклим безвісти, тільки зараз родина Героя отримала підтвердження про ідентифікацію сина.

«Висловлюємо щирі співчуття матері Світлані, батьку Іванові, сестрі Ірині, усім близьким та рідним полеглого Героя. Нехай Господь прийме його душу до Небесного Легіону, а сім’ї допоможе пережити страшну втрату», зазначається у повідомленні.

Похорон Героя Василя Матковського відбудеться 17.10.2024 року в рідному с. Хлівчани. О 10:00 кортеж з тілом Героя вирушить зі Львова, час прибуття до Великих Мостів – орієнтовно 11:00, зустріч Героя в с.Хлівчани (зі сторони Пристані) орієнтовно о 12:00 год.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі