Не запускайте дронів!!! На Львівщині нагадали про заборону БПЛА

Всіх, хто це робитиме, прирівнюватимуть до диверсантів

Фото ілюстративне

На території Львівської області надалі продовжують фіксувати випадки незаконного запуску безпілотних літальних апаратів. Так лише вчора один з дронів, що фіксував місцевість, було збито на Львівщині.

Служба безпеки України нагадує про діючу заборону проведення польотів БПЛА та легких літаків над територією міста Львів та Львівською областю.

«Запуск БПЛА та легких літаків проводяться виключно з погодження Служби безпеки України у Львівській області.  Всі не дозволені польоти безпілотних літальних апаратів будуть вважатись шпигунством та диверсійною роботою на користь ворога з усіма витікаючими наслідками», — повідомляє СБУ

Вимоги пункту 4 розділу ІІ Правил використання повітряного простору, а саме — «польоти безпілотних повітряних суден масою до 20 кг включно виконуються без подання заявок та отримання дозволів на використання повітряного простору» — під час воєнного стану не діють.

За порушення вказаних вимог зловмисників буде притягнено до відповідальності за ст. 109, ст. 110, ст. 111, ст. 112, ст. 113, ст. 114 Кримінального кодексу України.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також